MINI Beliën Store

Last Viewed
Bewaard
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma - Vr 09:00 - 18:30
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Ma - Vr 08:00 - 17:30
Za Gesloten
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Ma - Vr 08:00 - 17:30
Za 09:00 - 12:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Het systeem is op dit moment niet beschikbaar!
Kies een MINI dealer Kies een MINI dealer Locatie niet gevonden Te veel resultaten. Geen resultaten gevonden A required direction request parameter is missing. Het adres ligt buiten het toegelaten gebied De MINI dealer locator is niet beschikbaar op dit moment. Probeer later opnieuw Selecteer een MINI dealer Kies een MINI dealer Too long Please choose a MINI dealer outlet id. Te lang Too short
Je voorkeursdealer wordt tijdelijk bewaard, je moet inloggen om hem permanent op te slaan.
Would you like to replace {{preferredDealer.name}} with {{newFavouriteDealer.name}} as your saved MINI dealer?

Dank u!

Voortgaan

nieuwe mini's.

MINI Cooper S E Countryman ALL4. De eerste MINI Plug-in Hybride.

De MINI Cooper SE Countryman ALL4 haalt zijn stroom uit een hoogtechnologische lithium-ionaccu. Deze accu, die door een geavanceerd koelsysteem op zijn ideale bedrijfstemperatuur wordt gehouden, munt uit in vermogen en levensduur. Je kunt de accu opladen aan een klassiek huishoudstopcontact van 230-volt/110-volt of een specifieke autolader. Je vindt de laadpoort achter een klep op de linkerflank vooraan. Een led-lichtring op de laadpoort licht op en geeft de verschillende fasen van het kaadprocesaan.

 

THUIS OPLADEN.

Laad je MINI op terwijl je slaapt. Sluit hem gewoon aan op een doordeweeks stopcontact thuis met de kabel die standaard wordt meegeleverd met je MINI. De laadtijd varieert van minimaal twee tot acht maximaal acht uur naargelang de spanning die je thuisnetwerk levert en het laadniveau van de accu.

 

PUBLIEK OPLADEN.

Onderweg kun je je MINI opladen aan openbare laadpalen. Gebruik daarvoor de MINI laadkabel voor openbare laadpalen. Deze kabel is verkrijgbaar als origineel MINI accessoire. Neem contact op met je MINI concessiehouder voor meer informatie.

NIEUWE MINI COUNTRYMAN.ADD STORIES.

De MINI Countryman is terug van weggeweest. De ultieme allrounder, klaar om het platteland, de wildernis of zelfs de stadsjungle te verkennen. Improviseer zelf de weg en ervaar het echte outdoorkarakter van de MINI Countryman. Dankzij de 5 volwaardige zitplaatsen en een genereuze koffer, biedt de nieuwe MINI Countryman zelfs voor de grootste passagiers een sublieme ervaring. Comfortabel plaats bieden aan drie volwassenen of de al aanzienlijke kofferruimte verder uitbreiden? De mogelijkheden van de neerklapbare achterbank zijn eindeloos. Schuif ze naar achteren voor 13 centimeter extra beenruimte, klap ze neer in drie delen. Polyvalent in alle aspecten, een samensmelting van comfort en rijplezier. Alles onderlijnt de kwaliteit van de materialen, de hoge afwerkingsgraad, het oog voor detail. De warme omgevingsverlichting en het subtiel verlicht dashboard staan garant voor een goed humeur. Om niets aan het toeval over te laten, is de MINI Countryman ook beschikbaar in een ALL4-uitvoering. Behoud de controle, ongeacht de omstandigheden, met de vierwielaandrijving die het vermogen op een dynamische wijze verdeelt over de voor- en achteras. De MINI Countryman is beschikbaar in Cooper, Cooper D, Cooper S, met twee- en vierwielaandrijving en binnenkort ook als Plug-in hybride. Ook dat is vrijheid!

MINI CAbrio.

STAY OPEN.

De nieuwe MINI Cabrio is terug met honger naar meer avontuur. Een slanker design, slimme technologie en de rijeigenschappen van een kart: klaar voor leuke avonturen in open lucht. 

Het lijdt geen twijfel - de nieuwe MINI Cabrio is een gladde jongen. De iets langere maar pittige verhoudingen creëren een gestroomlijnder silhouet dat door de precies getekende daklijn wordt geaccentueerd. Hij is slank in elk detail. 

Als het buiten mooi is, waarom dan binnen blijven? Snel en stil biedt het nieuwe kapmechanisme je een volledig uitzicht in slechts 15 seconden - zelfs wanneer je rijdt. De volledige softtop houdt ook alle opties open; zeker nu je ook kunt kiezen voor het MINI Yours Union Jack design. 

De nieuwe MINI Cabrio krijgt ongetwijfeld bewonderende blikken. Maar wil je de wow-factor, ga dan de creatieve toer op. Met MINI Yours kun je kiezen uit een waaier van koetswerkkleuren, velgen en interieurbekledingen om indruk te maken met je stijl. 

Mini Clubman.

REVOLUTION OF CLASS.

De nieuwe MINI Clubman toont zich veelzijdiger dan ooit tevoren. Dit is de MINI voor alle gelegenheden, de MINI die elke opdracht met evenveel verve en panache afwerkt.

De nieuwe MINI Clubman is langer en breder dan zijn voorganger en de winst werd oordeelkundig benut. De extra ruimte werd gebruikt om vijf volwaardige plaatsen te creëren, extra been- en kofferruimte vrij te maken en een bijzonder handige, in drie delen neerklapbare achterbank (40:20:40) te voorzien. 

U weet dat u uw insctincten kunt vertrouwen zodra u valt voor de nieuwe MINI Clubman. Nieuwe designlijnen geven het MINI-karakter nog meer flair met een opvallende voorkant, zijkant en achterspoiler. De verlengde daklijn zet de extra interieurruimte in de verf. Iconische MINI-details zoals het zeshoekige radiatorrooster en de grote ronde koplampen kregen een frisse, funky toets. 

MINI 3-DEURS.

Het nieuwe original.

Sneller, veiliger en meer connected dan ooit, de MINI is totaal anders dan alle andere auto's. Vergeet alles wat je denkt te weten over de MINI. De afgelopen zeven jaar zijn we druk in de weer geweest met het opnieuw overdenken, ontwerpen en vormgeven van elk detail. De MINI combineert een iconisch ontwerp met moderne elementen. De vernieuwde voorkant valt op dankzij de koplampen in omega-vorm. Het interieurs is nog steeds zoals je dat van MINI bent gewend, maar beter. Eén blik op het MINI Centre Instrument en je begrijpt wat we bedoelen.

MINI 5-DEURS.

Nu met 5 deuren.

Geniet van comfort in stijl met de 5-deurs MINI - een comfortabele instap en extra beenruimte verpakt in een elegant uiterlijk. Meer deuren betekent niet minder pit. Met de 5-deurs MINI is het hebben van vijf deuren zelfs even spannend als het rijden in de coolste coupé. De enigszins langere wielbasis geeft deze comfortabele charmeur een ruimtelijk voorkomen. Een MINI met een hele nieuwe persoonlijkheid. Om nog meer persoonlijkheid aan je MINI te geven, is er MINI Yours. Kies uit exclusieve materialen, accessoires en kleuren en maak van de MINI jouw MINI.

MINI john cooper works.

de krachtigste mini ooit.

Legendes rollen niet kant-en-klaar uit de fabriek. Legendes creëren zichzelf. Het verhaal van John Cooper Works begon in de jaren 60, met een van de meest spectaculaire overwinningen in de motorsport. 

 

De John Cooper Works-modellen van vandaag zijn niet alleen gebaseerd op deze legende, ze vormen het volgende hoofdstuk.

 

Met de John Cooper Works wordt rijden in een MINI nog leuker, en net zo opwindend als racen. Van speciale tuning-instrumenten en accessoires tot exclusieve limited edition-modellen, de John Cooper Works-badge staat garant voor een buitengewone race-ervaring.